назад
27.12.19

Система БПД запустила оновлений вебсайт

Система надання безоплатної правової допомоги запустила тестову версію нового офіційного сайту зі зручним функціоналом та корисним контентом для усіх категорій користувачів. Оновлений сайт працює за адресою: https://legalaid.gov.ua.

«При створенні нового сайту ми ставили собі мету – зробити інтуїтивно зрозумілий портал, який буде об’єднувати сервіси для наших клієнтів, партнерів, а також доступно розповідати про систему БПД, права українців та доступні механізми їх захисту», – зазначив директор Координаційного центру з надання правової допомоги Олексій Бонюк.

У новому сайті найбільш важливим є те, що він максимально зручний для користувачів. В одному місці зібрана інформація, яка раніше знаходилась на 24 різних сайтах – сайті Координаційного центру та всіх регіональних центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Вся інформація розміщена більш зручним та зрозумілим способом, тепер користувач набагато швидше знайде те, що йому потрібно.

Максимально спрощено інформаційну структуру сайту, користувацький інтерфейс та систему навігації в цілому. Для якісної комунікації з усіма аудиторіями відвідувачів сайту є окремі рубрики «Клієнтам», «Адвокатам», «Пресцентр», «Публікації та ресурси», «Публічна інформація» та «Про систему БПД».

«Ми працювали над тим, щоб великі масиви інформації були легко доступні для користувачів сайту, відповідно до їх категорій та потреб», – зазначив керівник компанії-розробника Pluton Digital Віктор Плут.

Люди, які потребують правову допомогу, в одному розділі можуть знайти всю інформацію по всім можливим типам запитів. Наприклад, внутрішньо переміщені особи мають можливість в одному місці дізнатися, яку допомогу вони можуть отримати, що для цього потрібно, прочитати новини, що стосуються саме цієї категорії громадян, отримати іншу корисну інформацію.

Оновлений сайт дає можливість зателефонувати за безкоштовним номером 0 800 213 103, перейти на довідково-інформаційну платформу правових консультацій WikiLegalAid. Із новацій – можна через форму зворотного зв’язку надіслати питання чи повідомлення загального характеру, повідомити про затримання.

Новий сайт адаптовано для роботи на всіх сучасних пристроях: від стаціонарних комп’ютерів до мобільних телефонів.

Робота над наповненням сайту ще триває. Усі пропозиції щодо удосконалення сайту надсилайте на адресу tetiana.zbykivska@legalaid.gov.ua. Але головне – він уже є і з сьогоднішнього дня існує у вебпросторі.