назад

Адвокати Чернігівщини, що співпрацюють з системою БПД були відзначені подяками та грамотами

За високий професіоналізм, відданість справі, якість та своєчасність надання правової допомоги, а також вагомий внесок в розбудову правової держави та з нагоди професійного свята – Дня адвокатури було відзначено адвокатів, що співпрацюють з системою БПД Чернігівщини.

Для вручення подяк та грамот адвокатів було запрошено до Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області, де очільниця Регіонального центру Ірина Протченко спільно з директором Чернігівського місцевого центру з надання БВПД Володимиром Бобруйком, від імені всього колективу безоплатної правової допомоги Чернігівщини, привітали наших колег-адвокатів та вручили відзнаки.

За свою сумлінну роботу було відзначено наступних адвокатів:

Почесною грамотою Чернігівської обласної державної адміністрації – Гуца Анатолія Миколайовича.

Подякою голови Чернігівської обласної державної адміністрації: Кашубу Миколу Олексійовича, Омельяненко Ларису Іванівну, Кантура Олександра Анатолійовича, Костюченко Владислава Костянтиновича, Сікача Олексія Івановича.

Подякою голови Чернігівської районної державної адміністрації: Лопатку Володимира Миколайовича, Чікову Тетяну Анатоліївну.

Почесною грамотою Чернігівської міської ради – Костюка Олега Петровича, Лєскова Валентина Олександровича.

Подякою Чернігівського міського голови: Васильченка Сергія Михайловича, Яковлєва Андрія Леонідовича, Гиляку Оксану Миколаївну, Гутника Валерія Петровича, Дедіченка Сергія Анатолійовича, Чепурну Наталію Вікторівну.