назад
20.12.19

Адвокати системи БПД на сторожі справедливості

Щороку 19 грудня відзначається День української адвокатури. Це висока честь та велика відповідальність – бути адвокатом, адже саме на тих, хто допомагає людям вирішувати найскладніші проблеми, суспільство покладає надії дотримання законності.

Особливі привітання – адвокатам безоплатної правової допомоги. Ваша робота – особлива, і завдяки вам світ справді стає справедливішим. Натхнення та успіхів у вашій нелегкій справі захисту прав і свобод громадян!

Сьогодні відбувся святково-навчальний захід для адвокатів системи БПД Тернопільщини. Адвокатам розповіли про досягнення системи за рік, а також перспективи розвитку на наступний. Колеги поділились кращими досягненнями у справах за дорученнями центрів БВПД.

Варто відзначити якісну роботу кожного з адвокатів, адже у системі безоплатної правової допомоги працюють найкращі.

– говорить директор Регіонального центру Ірина Хондогій.

За вагомі досягнення у роботі та вклад у розвиток системи БПД адвокати та працівники центрів отримали нагороди від Тернопільської обласної державної адміністрації, Тернопільської обласної та міської рад.

Кожен з вас вносить неоціненний вклад у формування правової свідомості наших громадян, а як наслідок це безпечне і комфортне середовище для проживання у суспільстві.

– зазначив заступник міського голови Тернополя Леонід Бицюра.