назад

Анонс. Профілактика і подолання професійного та емоційного вигорання – черговий вебінар від фахівців системи БПД Полтавщини

Із 17 березня в Україні заборонене проведення масових заходів. Проте, для фахівців  Регіонального, місцевих центрів та бюро правової допомоги Полтавщини   карантин – це пора інтенсивної роботи: ми проводимо активну  інформаційну кампанію щодо роз’яснення прав громадян, можливостей  їх реалізації, захисту, нововведення у законодавстві, які набули чинності, які прийняті задля  протидії поширення коронавірусної інфекції в Україні та освоєння нових форм роботи.

  Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області  запровадив нову форму право просвітництва – проведення вебінарів.

10 квітня  о 10.00 запрошуємо до участі у вебінарі  «Профілактика і подолання професійного та емоційного вигорання».

У якості спікера   магістр соціальної педагогіки, соціальний працівник Полтавського обласного благодійного фонду «Громадське здоров’я», координатор проекту «Права та здоров’я уразливих груп населення: заповнюючи прогалини» МБФ «СНІД Фонд Схід-Захід Україна» (AIDS Foundation East-West – AFEW-УкраїнаНаталія Златопольська.

Що таке синдром вигорання, які його види, причини, розвиток; особливості  діагностики синдрому вигорання: самодіагностика та  супервізія;  профілактика синдрому вигорання: роль особистості та колективу та які способи подолання синдрому вигорання та  алгоритм дій  для цього. Ці та інші питання будуть висвітлені на вебінарі.

Захід організований для працівників системи безоплатної правової допомоги та всіх бажаючих, хто працює та комунікує з людьми та бажає зберегти  своє психічне здоровя та радість до життя.

Посилання для підключення   https://www.youtube.com/watch?v=-4B3uGhV09U&feature=youtu.be.