назад

Cемінар-тренінг на тему «Заборона дискримінації в практиці Європейського суду з прав людини та національне антидискримінаційне законодавство»

evro urkВ рамках спільного проекту між Європейським Союзом та Радою Європи «Посилення спроможностей адвокатів та правозахисників щодо реалізації на національному рівні положень Європейської конвенції з прав людини та Європейської соціальної хартії (переглянутої)» 12 лютого 2015 року у місті Чернігів відбувся одноденний семінар-тренінг на тему «Заборона дискримінації в практиці Європейського суду з прав людини та національне антидискримінаційне законодавство».
Доповідачами-модераторами виступили Сергій Заєць та Роман Мартиновський.

Участь у заході взяли 32 адвокати, 18 із яких надають безоплатну вторинну правову допомогу на території Чернігівської області.
В рамках семінару адвокати мали змогу працювати в групах з метою вирішення практичних завдань та обміну досвідом.
Учасники заходу також ознайомилися з порядком використання електронних ресурсів Європейського Суду з Прав Людини та реєстрації у програмі HELP з метою самоосвіти.
Адвокати отримали роздатковий матеріал за темою антидискримінаційне законодавство.
Адвокати Чернігівської області вдячні організаторам заходу та доповідачам-модераторам за проведений семінар та отримані нові знання.

120215

120215 o