назад

Cемінар у приміщенні Коростенського міського центру зайнятості

212 серпня 2015 року об 11 годині за адресою: м.Коростень, вул. Ольгинська 3, в приміщенні Коростенського міського центру зайнятості, працівниками Коростенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги було проведено семінар з безробітними, які перебувають на обліку в Коростенському міському центрі зайнятості Представником від Коростенського міського центру зайнятості була Трихліб Тамара Петрівна — фахівець відділу активної підтримки безробітних Коростенського міського центру зайнятості.

Начальником відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Коростенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Сергієнко Оксаною Василівною було доведено до відома присутніх інформацію про відкриття Коростенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, з яких відділів складається даний центр, його місцезнаходження та графік роботи, а також міста та райони, які обслуговує даний центр.

Працівниками: Сергієнко Оксаною Василівною та Шадурою Інною Анатоліївною на відповідних прикладах було надано роз’яснення, як вираховується для певних категорій громадян середньомісячний дохід сім’ї та прожитковий мінімум.

Наприкінці семінару присутнім було надано інформаційно-роз’яснювальний матеріал у вигляді пам’яток і буклетів. Після закінчення семінару присутнім були надані відповіді на їх запитання в індивідуальному порядку.

Фото з заходу можна переглянути тут