назад

Чернігівський обласний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги організовує проведення каскадних тренінгів

trening 200Координаційний центр спільно з Українською фундацією правової допомоги за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» продовжує організацію обміну досвідом та підвищення кваліфікації адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу на постійній основі за контрактом, з метою формування єдиних підходів щодо стратегії та тактики здійснення захисту.

Так 9 – 10 та 16-17 жовтня 2014 року Чернігівський обласний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги організовує проведення каскадних тренінгів на тему «Дії захисника у кримінальному провадження із застосування окремих заходів кримінально-правового впливу», «Дії захисника із забезпечення доступу до належної медичної допомоги» та «Дії захисника у кримінальному провадженні на підставі угод».
Тренінг буде проведено адвокатами-тренерами Центру Миколою Росомахою та Володимиром Кухтою у приміщенні обласної ради за адресою: м. Чернігів, пр.-т.Миру,43, аудиторія №3. Крім того, у каскадних тренінгах візьмуть участь експерти програми «Громадське здоров’я» Міжнародного фонду «Відродження» з питань надання медичної допомоги особам, що є затриманими або перебувають в установах пенітенціарної системи.