назад

deputat day    23 липня в обласній раді відбувся депутатський день присвячений обговоренню і дискусіям по проекту Перспективного плану формування спроможних територіальних громад у Закарпатській області. В цьому заході разом із депутатами обласної ради, працівниками облдержадміністрації, членами робочої групи із впровадження заходів щодо добровільного об’єднання територіальних громад області, членами Громадської ради при Закарпатському ОДА, взяв участь Директор Ужгородського місцевого центру з надання БВПД Михайло Давиденко.

     Участь у вказаному заході була надзвичайно корисною для розуміння напрямку розвитку та термінів впровадження територіально адміністративної реформи в Україні, проблематики створення спроможних територіальних громад в Закарпатській області, їх кількісних і якісних характеристик та позиції окремих депутатів з цього питання.

     Дана інформація є корисною для Ужгородського місцевого центру з надання БВПД, оскільки одним із завдань інтеграційного відділу центру є робота по налагодженню контактів з суб’єктами надання первинної правової допомоги, органами місцевого самоврядування та новостворюваними місцевими громадами.


deputat day