назад

До сімейної радниці звертались з проблемами домашнього насильства

RC radnyciaЧерговий прийом сімейної радниці відбувся сьогодні, 5 березня, у Львівському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Так, упродовж прийому до сімейної радниці звернулось троє осіб. Серед них – мама двох малолітніх дітей, яка є потерпілою від домашнього насильства з боку чоловіка і потребує обмежувального припису щодо кривдника.

Prypysy

Також до Надії Філінської-Іваньо звернулась громадянка з приводу психологічного насильства доньки над батьками.

Нагадаємо, прийом сімейної радниці відбувається щовівторка з 10 до 13 год. у Львівському місцевому центрі з надання БВПД за адресою: м. Львів, вул. Винниченка, 30.

Ініціатива «Сімейні радники» – це спільна ініціатива Міністерства юстиції України, державної системи безоплатної правової допомоги та громадськості. Сімейні радники співпрацюють з юристами системи безоплатної правової допомоги, фахівцями державної виконавчої служби Мін’юсту, співробітниками Міністерства соціальної політики, Національної поліції, психологами та іншими представниками державних структур та громадськості.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел./факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).