назад

Дубенський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги презентовано на колегії Дубенської районної державної адміністрації

1 9З метою інформування жителів Дубенського району про систему безоплатної вторинної правової допомоги 17 липня 2015 року  директор Дубенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Віктор Шевчук та головний спеціаліст відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Ігор Маркулич прийняли участь в колегії Дубенської районної державній адміністрації. Участь у колегії під  головуванням керівника Дубенської РДА Юрія Парфенюка взяли 20 сільських голів Дубенського району, Рівненський обласний військовий комісар, в.о. військового комісара Дубенсько-Радивилівського ОРВК, міжрайонний прокурор та представники міліції.

Під час виступу Віктор Шевчук розповів про організацію роботи Дубенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, особливості її надання соціально незахищеним верствам населення у цивільних та адміністративних справах, а також відповів на запитання присутніх.

         Після завершення виступу для сільських (селищних) голів були роздані інформаційні матеріали з роз’ясненнями Закону України «Про безоплатну правову допомогу» та порядку діяльності центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги.  

 В ході зустрічі була досягнута домовленість щодо взаємодії центру з представниками територіальних громад Дубенського району в питанні надання безоплатної первинної правової допомоги та забезпечення доступу жителів регіону до безоплатної вторинної правової допомоги.

 {gallery lightbox=boxplus maxcount=20}gallery/2015/koleg{/gallery}