назад
22.12.14

Директор Донецького центру БВПД взяв участь в оперативній нараді ГУЮ у Донецькій області

Money 119 грудня у Краматорську директор Донецького центру БВПД Ігор Курільчук взяв участь в оперативній нараді, проведеній ГУЮ в Донецькій області, присвяченій питанню фінансування органів юстиції у регіоні, що знаходяться на підконтрольній українській владі території, у тому числі оплати праці працівників цих органів та погашення заборгованості за користування органами юстиції комунальними послугами.

Зокрема, у ході наради обговорювалось питання дотримання вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 7 листопада 2014 року №595 «Деякі питання фінансування бюджетних установ, здійснення соціальних виплат населенню та надання фінансової підтримки окремим підприємствам і організаціям Донецької та Луганської областей». Окремо розглядалося питання щодо оплати праці адвокатам, які надають безоплатну вторинну правову допомогу в області, у відповідності до наданої звітності. «Ми готові продовжувати співпрацю із адвокатами, які переїдуть на території області, підконтрольні державній владі України. – повідомляє Ігор Курільчук, – Адже станом на сьогодні адвокати, що залишили окуповані території та продовжують співпрацювати із Донецьким центром БВПД, мають можливість і працювати, і отримувати оплату за надані послуги у відповідності до поданої звітності».

Також у ході наради обговорювалось питання необхідності посилення кадрового потенціалу органів юстиції в регіоні.

Нагадаємо, що наразі Донецький центр БВПД продовжує свою діяльність у м. Маріуполь, за адресою: вул. Чорноморська, буд.3, кв.1.

 

Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах: