назад
03.11.14

Директор Координаційного центру Андрій Вишневський зустрівся з адвокатами Харківської області

01 11 14 Kharkiv1 листопада 2014 року в рамках робочого візиту до Харкова Андрій Вишневський зустрівся з адвокатами, які  вже співпрацюють з Харківським обласним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги, а також з тими, які успішно пройшли шостий конкурс з відбору адвокатів. Участь у зустрічі взяли близько 60 адвокатів.

Основним лейтмотивом зустрічі стало обговорення низки системних змін, які торкнуться системи безоплатної правової допомоги, у зв’язку з нещодавно прийнятим парламентом Законом України «Про прокуратуру», відповідно до положень якого, зокрема, частина повноважень щодо представництва інтересів громадян переходить від органів прокуратури до системи безоплатної правової допомоги, а система зазнає важливих інституціональних змін.

У ході зустрічі адвокат Харківського центру БВПД Марина Старовойтова розповіла присутнім адвокатам про нещодавно створене Всеукраїнське громадське об’єднання «Об’єднання адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу», та запросила їх долучитися до нього задля захисту своїх прав та формування нових стандартів адвокатської професії.

Участь у зустрічі також взяла директор Харківського центру БВПД Вікторія Гайворонська та працівники центру.

01 11 14 Kharkiv1
 
01 11 14Kharkiv2

Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

Facebook Facebook  YouTube YouTube  Google Google+