назад
12.11.12

Директор Координаційного центру взяв участь у робочій зустрічі в Одеській міській раді

Spivpratsia12 листопада 2012 року в приміщенні Одеської міської ради відбулася зустріч з обговорення робочих питань, пов’язаних з реалізацією рішення Одеської міської ради про утворення спеціалізованої установи з надання безоплатної первинної правової допомоги.

Участь у зустрічі взяли Олег Бриндак, секретар Одеської міської ради, Марина Клюєва, депутат Одеської міської ради, Костянтин Продіус, начальник Головного управління юстиції в Одеській області, Світлана Клішина, директор Одеського обласного центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, Роман Романов, директор програми “Верховенство права” Міжнародного фонду “Відродження” та Андрій Вишневський, директор Координаційного центру.

У ході зустрічі досягнуто домовленості про співпрацю та підписання відповідної угоди між Одеським обласним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги та спеціалізованою установою з надання безоплатної первинної правової допомоги.

Крім того, обговорювалася можливість підтримки установи у рамках програми “Верховенство права” Міжнародного фонду “Відродження”.

Нагадаємо, що утворена рішенням Одеської міської ради у липні 2012 року спеціалізована установа з надання безоплатної первинної правової допомоги є першою подібною установою в Україні.