назад

Директор Лубенського центру провів зустріч із керівниками управлінь та юридичних служб Гребінківської РДА

2015-08-26 10.03.57     26 серпня 2015 року відбулась зустріч директора Лубенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Артема Россохи та начальника відділу взаємодії із суб’єктами надання первинної правової допомоги Максима Паляниці із керівниками управлінь, відділів та юридичних служб Гребінківської районної державної адміністрації.

 

Під час зустрічі керівник Лубенського центру Артем Россоха розповів про діяльність системи БВПД в Полтавській області. Акцент було зроблено на складенні процесуальних документів та представництві інтересів громадян в судах. На зустрічі також був присутній адвокат, що співпрацює із Лубенським центром в адміністративних та цивільних справах Сергій Юрченко. Він наголосив на перевагах роботи адвоката в системі БВПД та повідомив про домовленість з керівництвом адміністрації про здійснення прийому громадян щонеділі в приміщенні адміністрації. Це забезпечить більш якісний формат взаємодії жителів Гребінки та району з Лубенським місцевим центром щодо надання вторинної правової допомоги.

Після зустрічі між Лубенським центром та Гребінківською райдержадміністрацією в особі голови РДА укладено Угоду про сприяння в наданні та розвитку  надання безоплатної правової допомоги мешканцям Гребінківського району.