назад

Директор Регіонального центру Валентин Чистий взяв участь у у нараді з міськими головами та головами районних рад Миколаївської області

{module narada} 12 червня 2015 року директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Миколаївській області Валентин Чистий прийняв участь у нараді з міськими головами та головами районних рад Миколаївської області, яка відбулась у приміщенні Миколаївської обласної ради за адресою: м. Миколаїв, вул. Адміральська, буд. 22. 

Під час наради директор доповів про діяльність Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Миколаївській області, про зміни в законодавстві у сфері безоплатної правової допомоги, які набудуть чинності з 01.07.2015 року.

 

Валентин Чистий запропонував головам міських та районних рад забезпечити організацію надання первинної безоплатної правової допомоги на території обслуговування відповідних рад у відповідності до Закону України «Про безоплатну правову допомогу».

Також присутнім для ознайомлення був наданий звіт про діяльність Центру за період 2013 – 5 місяців 2015 року та інформаційне повідомлення для мешканців області у зв’язку з початком діяльності з 01.07.2015 року місцевих центрів.

Голова обласної ради Луста В.В. рекомендував розмістити звернення на офіційних сайтах рад, місцевих ЗМІ, в приміщеннях сільських рад, установ тощо.