назад

Директором центру прийнято участь у нараді та занятті для слідчих Хмельницької області

DSCN3230 новый размер

     13.03.2015 року директором Хмельницького обласного центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги було прийнято участь у нараді та занятті  слідчих Хмельницької області, які відбулись у приміщенні залу засідань УМВС України в Хмельницькій області.

     Темою зустрічі стало обговорення проблемних питань застосування кримінального процесуального законодавства та шляхи їх вирішення.

     Директор Центру Стьопіна Н.О. виступила із доповіддю щодо проблемних питань співпраці із слідчими Хмельницької області з приводу застосування Закону України «Про безоплатну правову допомогу» та постанови Кабінету Міністрів України № 1363 від 28.12.2011 року  «Про затвердження Порядку інформування центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги про випадки затримання осіб за підозрою у вчиненні злочину».

     Також, Стьопіна Н.О. звернула увагу  на вимоги до постанов слідчих про доручення Центру призначити захисника та особливості порядку інформування Центру про затриманих осіб за підозрою у вчинення злочину.

     У нараді взяли участь в.о. начальника Слідчого управління УМВС України в Хмельницькій області та представники прокуратури Хмельницької області, слідчі та  начальники слідчих відділень, всього 215 осіб.

DSCN3231 новый размер

DSCN3232 новый размер