назад

Екзаменуємо майбутніх правників

Впродовж 13-14 лютого директор Регіонального центру з надання БВПД в Івано-Франківській області Михайло Євчук взяв участь у роботі екзаменаційної комісії з галузі знань 08 «Право» юридичного факультету Університету Короля Данила на здобуття освітнього рівня Магістра.

В Університеті Короля Данила відбувались захисти магістерських робіт випускників юридичного факультету. У роботі екзаменаційної комісії як голова брав участь директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області Михайло Євчук.

Наприкінці роботи екзаменаційної комісії та офіційного оголошення результатів магістерського захисту Михайло Євчук закликав студентів-випускників вузу бути активними в діяльності громадських правозахисних організацій, брати участь в майбутніх конкурсних відборах на працевлаштування в системі безоплатної правової допомоги та органів юстиції Прикарпаття. Варто зазначити, що між Регіональним центром з надання БВПД в області та Університетом Короля Данила існує традиція належної співпраці та взаємодії щодо проведення правопросвітницьких заходів, семінарських занять, круглих столів, дискусій, тренінгів, організації виробничої та переддипломної практики для студентів в центрах системи безоплатної правової допомоги.