назад

Фахівці Другого львівського місцевого центру спільно з партнерами захистили права дітей ромської національності

2 Centr romyОб’єднати зусилля для захисту прав дітей ромскої національності – такою була мета Другого львівського місцевого центру з надання БВПД та соціальних партнерів: служби у справах дітей Городоцької РДА та Західноукраїнського представництва МФ «Відродження».

З цим завданням фахівці Центру успішно справились завдяки небайдужості та ініціативі фахівця служби у справах дітей Городоцької РДА Євгенії Магерус, професійній роботі начальника відділу представництва Андрія Орача та фахівця Городоцького бюро правової допомоги Ірини Благути, підтримці керівниці Західноукраїнського представництва МФ «Відродження» Оксани Дащаківської.

Діти-двійнята, які народились 4 серпня 2017 року, та з певних причин не були зареєстровані у встановленому порядку в органах реєстрації актів цивільного стану за місцем їх народження, на підставі рішення суду зможуть отримати свій перший документ – свідоцтво про народження. Саме цей документ буде засвідчувати особу малюків, на його основі видаватимуться інші документи.

Нагадуємо, детальну інформацію з питань надання правової допомоги можна отримати у Другому львівському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою:

м. Львів, вул. Винниченка, 30; тел.(032) 255-65-71.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел./факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).