назад
15.10.15

Фахівці Кіровоградського МЦ відвідали смт. Компаніївку

kir12 жовтня 2015 року о 10.30 год. за сприяння та в приміщенні Компаніївського районного управління юстиції було здійснено виїзне засідання робочої групи фахівців Кіровоградського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги з працівниками районного управління юстиції (начальник Компаніївського РУЮ – Т. Гольфіндер)  з приводу запровадження, функціювання і покращення доступу до системи безоплатної правової допомоги у цивільних та адміністративних процесах соціально незахищеним громадянам.

Також відбулися і попередньо заплановані зустрічі директора місцевого центру Т. Батранюк з керівництвом району: головою Компаніївської районної державної адміністрації – В. Спіктаренком, головою Компаніївської районної ради – В. Білобровенком, головою Компаніївського районного суду Кіровоградської області – В. Червонопиським.

Підсумком цих зустрічей стала домовленість усіх сторін щодо взаємодії та співпраці, покращення доступу до безоплатної правової допомоги через виїзні консультування на місцях робочими групами місцевого центру, підготовки методичних рекомендацій для наповнення інформаційних стендів, важливості та необхідності роботи Кіровоградського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в наданні правової освіти громадянам.

Одночасно фахівцями місцевого центру: начальником відділу інформаційної та матеріальної інфраструктури А. Черепановим, начальником відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Т. Сергієнко та заступником начальника відділу попередньої роботи з клієнтами С.Березніченком було здійснено “вуличне” інформування та виїзне консультування громадян с. Компаніївка на місцях з метою вирішення соціально важливих питань.

CYMERA 20151012 113003

DSCN1194

DSCN1201

DSCN1204