назад

Громадянці з особливими потребами допомогли у складанні заяви на призначення житлової субсидії

IMG 20160926 14261026 вересня 2016 року заступником начальника відділу «Сновське бюро правової допомоги» Менського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Іриною Литвиненко здійснено виїзд до громадянки м. Сновськ 1939 року народження.

Підставою для візиту став телефонний дзвінок на передодні, від сусідки старенької. Вона розповіла, що її знайома ще в квітні цього року направила пакет документів для оформлення житлової субсидії до управління соціального захисту населення в Сновському районні, але на день звернення субсидія на комунальні послуги та придбання твердого палива не нарахована. Одночасно стурбована жінка зазначила, що її сусідка за станом здоров’я обмежена в можливості самостійно пересуватися.
За результатами співпраці з начальником відділу грошових призначень та виплат управління соціального захисту населення райдержадміністрації Тетяною Биховець, працівницею Бюро було встановлено, що заявниці відмовлено в призначені субсидії в зв’язку із зазначенням в заяві і декларації невірних облікових даних громадянки.
Прибувши за вказаною адресою фахівець Бюро роз’яснила клієнтці про обставини, що склалися. Одночасно під час особистого візиту Ірина Литвиненко надала допомогу у правильному складенні заяви на призначення житлової субсидії. Крім того, для клієнтки було зібрано весь пакет документів та 27 вересня 2016 року подано заяву про призначення житлової субсидії до місцевого управління соціального захисту населення.
Нагадуємо, що отримати консультації та захистити свої права можна звернувшись з 9.00 до 18.00 (окрім суботи і неділі) до:
Сновського бюро правової допомоги – м. Сновськ, вул. Миру, 51 а, тел: 2-13-46; 2-13-94
Новгород-Сіверського бюро правової допомоги – м. Новгород-Сіверський, вул. Губернська, 24, тел: 2-14-82 (87)
Сосницького бюро правової допомоги – смт. Сосниця, вул. Троїцька, 32, тел: 2-02-93
та Менського МЦ з надання БВПД – м. Мена, вул. Героїв АТО, буд. 9. тел: 3-30-01. E -mail: mena.chernihiv@legalaid.gov.ua.