назад

Інформування місцевого населення Старокостянтинівським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги про можливість отримання безоплатної вторинної правової допомоги

20150911 115115     З метою роз’яснення серед населення інформації про роботу Центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги Старокостянтинівським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги було проведено протягом 11-15 вересня ряд заходів:

     В ході “вуличного” інформування працівниками Старокостянтинівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги було проведено роботу щодо розповсюдження серед громадян інформаційних матеріалів, брошур та пам’яток про право на отримання безоплатної вторинної правової допомоги у кримінальному провадженні, цивільних та адміністративних процесах. Крім того, під час проведення заходу працівники Центру розповідали населенню про категорії громадян, які можуть звернутися до Центру для отримання безоплатної вторинної правової допомоги та документи, які необхідні для підтвердження їх статусу.

     В.о. директора Старокостянтинівського місцевого центру, головний спеціаліст відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги та в.о. начальника відділу попередньої роботи з клієнтами взяли участь у засіданні членів Старокостянтинівської міської організації воїнів-інтернаціоналістів, на якому довели до відома інформацію про роботу Старокостянтинівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, порядок та умови надання такої допомоги учасникам бойових дій та учасникам АТО.

     Головним спеціалістом відділу взаємодії з суб’єктами надання  безоплатної первинної правової допомоги організовано та проведено зустріч з керівництвом, громадянами похилого віку та інвалідами на базі Самчиківського будинку-інтернату. Під час зустрічі було акцентовано увагу на категоріях громадян, які мають право на отримання безоплатної вторинної правової допомоги та роз’яснено порядок  її отримання.

{gallery}img/novyny/krugli_stoli/15.09.2015_5{/gallery}