назад

Інформування Шепетівським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги населення про можливість отримання безоплатної вторинної правової допомоги

SAM 1447     Працівниками Шепетівського місцевого центру здійснено вуличне інформування населення. Зокрема громадянам розповідали про можливість отримання безоплатної вторинної правової допомоги у кримінальних провадженнях, у цивільних та адміністративних справах, роз’яснювали умови та порядок отримання вказаної допомоги. Також перехожим надавалися друковані матеріали про систему безоплатної вторинної правової допомоги з адресами розташування центрів безоплатної вторинної правової допомоги у Хмельницькій області та номерами засобів зв’язку.

     Жителі м. Шепетівка виявили значний інтерес до отриманої інформації та відзначали актуальність та необхідність існування системи безоплатної вторинної правової допомоги, підвищення відчуття захищеності та впевненості у тому, що в будь-якій ситуації вони можуть отримати безкоштовну допомогу професійних адвокатів.

{gallery}img/novyny/krugli_stoli/15.09.2015_3{/gallery}