назад

Каскадні тренінги з підвищення кваліфікації адвокатів

trening 515-16 червня 2015, 18-19 червня 2015 та 24-25 червня 2015 року будуть проводитись каскадні тренінги з підвищення кваліфікації адвокатів, залучених до надання безоплатної вторинної правової допомоги на постійній основі за контрактом з Регіональним центром НБВПД у Запорізькій області.

Координаційним центром спільно з ВГО «Об’єднання адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу», «Американською асоціацією юристів Ініціатива з верховенства права» (ABAROLI) та Українською фундацією правової допомоги заплановано проведення каскадних тренінгів на тему: «Роль захисника при визначенні кваліфікації окремих видів кримінальних правопорушень, дії захисника у кримінальних провадженнях, які потребують судово-медичної експертизи».

Групи будуть сформовані по 40 адвокатів на кожний тренінг. Один тренінг триватиме 2 дні та передбачає обов’язкову реєстрацію учасників під підпис на початку та в кінці тренінгу. Направляємо Вам програму проведення каскадних тренінгів (додається).

Просимо адвокатів з якими укладений контракт з Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Запорізькій області взяти активну участь в каскадних тренінгах 2015 року, особлива увага для тих адвокатів, які  жодного разу не  брали участь у тренінгах.

Здійснення відшкодування транспортних витрат до місця проведення каскадних тренінгів здійснюється адвокатам (немісцевим) на підставі оригіналу проїзного документа. 

Про участь у тренінгу просимо повідомити Центр за телефоном:  066-970-07-47  головному спеціалісту відділу забезпечення якості : Мачулян Крістині Костянтинівні, або по 

emailoffice.zaporizhya@legalaid.gov.ua.

Ознайомитись з програмою каскадного тренінгу