назад

Каскадний тренінг у м. Конотоп для адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу у Сумській області (День 1)

150612 0112 червня 2015 року у Конотопській РДА проведено перший день тренінгу для першої групи адвокатів, які надають безоплатну вторину правову допомогу у Сумській області, а саме: Шосткинського, Конотопського, Роменського, Путивльського та Ямпільського районів, також були присутні: представник Американської асоціації юристів Лілія Салімова, директор регіонального центру Олена Демченко, директор конопського місцевого центру Олександр Муха та заступник начальника відділу забезпечення якості правової допомоги  регіонального центру Валентина Волобуєва.

Тема тренінгу: “Роль захисника при визначенні кваліфікації окремих видів кримінальних правопорушень” та “Дії захисника у кримінальних провадженнях, які потребують судово-медичної експертизи”.

Проводили навчання адвокати, тренери – модератори, які надають безоплатну вторинну правову допомогу у Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області – Олена Сомок та Олексій Назаренко.