назад

Керівники районної влади Путильщини підписали меморандум про співпрацю з Вижницьким місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги

2015-10-08 VyjnВідбулася робоча зустріч в.о. директора Вижницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Юрія Сележана з головою Путильської районної державної адміністрації Миколою Савчуком та головою районної ради Андрієм Дутчаком.

            Метою зустрічі було налагодження співпраці Вижницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги з місцевими органами державної влади та органами місцевого самоврядування, які надають первинну правову допомогу.

            За результатами зустрічі підписано меморандум про співпрацю. Укладення меморандуму надасть можливість об’єднати зусилля сторін з метою налагодження співпраці, спрямованої на отримання правової допомоги громадянами, які її потребують.

            Підписанню меморандуму передувала зустріч представників центру з керівниками установ, організацій, підприємств, представниками органів місцевого самоврядування Путильщини. В.о. директора Вижницького місцевого центру Юрій Сележан поінформував учасників зустрічі про діяльність центру, а також про підстави та порядок надання безоплатної вторинної допомоги незахищеним верствам населення. Юрій Сележан також повідомив, що працівники центру здійснюють попереднє консультування громадян в телефонному режимі та через Skype-зв’язок.