назад

Кінопоказ в Запорізькій обласній універсальній науковій бібліотеці

Сьогодні поціновувачі правових колізій та всі бажаючі мали можливість переглянути фільм «Суддя», який піднімає дуже актуальні питання та змушує замислитись про правосуддя і долі людей, які приймають важкі і доленосні рішення.  У приміщенні Запорізької обласної універсальної наукової бібліотеки зібралися учні навчальних закладів міста та всі охочі.

Відкрив кінопоказ Павло Наливайко, директор Регіонального центру з надання БВПД,  який наголосив на важливості правової освіти.

Анонсуючи фільм Павло Наливайко розповів присутнім, що у кінострічці йдеться про успішного юриста, якому доводиться скористатися своїми професійними навичками, щоб захистити батька. Час, проведений з родиною і минулим Хенка, може допомогти йому, нарешті, вирішити і закрити питання, які мучили його і рідних довгі роки.

Після перегляду відбулось обговорення фільму, до якого долучився адвокат Сергій Панцаков, який за сумісництвом є заступником начальника відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації її надавачів в Запорізькій області.

Глядачі зацікавились професією адвоката, запитували що необхідно для її отримання і чи цікаво ним бути. Присутні жваво обмінювалися думками та дійшли висновку, наскільки важливою є професія юриста в сучасному суспільстві.

Запрошуємо всіх бажаючих на наступний правовий кінопоказ, де можливо буде переглянути фільм та поспілкуватися на правову тематику з юристами центру з надання правової допомоги, який відбудеться у наступному місяці. Слідкуйте за анонсом.