назад

Коростенський місцевий центр проінформував органи місцевого самоврядування Малинського району про новації Міністерства юстиції

28.07.2016 - ZNAP Kprpsten 527 липня інтегратор місцевого центру Оксана Сергієнко відвідала органи місцевого самоврядування Малинського району, аби мати змогу особисто поспілкуватися з керівниками установ та розповіла про можливість зареєструвати громадські формування у місцевих центрах з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Окремо акцентувала увагу на створенні бюро правової допомоги.

 Під час зустрічі з керівництвом Малинської міської ради, районної ради, райдержадміністрації, працівникам відділу державної виконавчої служби Малинського РУЮ, працівникам ЦНАПу, керівником Центру надання адміністративних послуг Малинської РДА та виконкому Малинської міської ради, інтегратор не тільки сповістила про новації, які впроваджує Міністерство юстиції, але й про можливість отримати безоплатну вторинну правову допомогу для соціально незахищених категорій населення.

Для людей, які будуть звертатися до вище вказаних служб, працівники місцевого центру залишили на інформаційному стенді буклети про систему БПД та місцем знаходження Коростенського місцевого центру.

28.07.2016 - ZNAP Kprpsten 1 28.07.2016 - ZNAP Kprpsten 2
28.07.2016 - ZNAP Kprpsten 4 28.07.2016 - ZNAP Kprpsten 3