назад

Круглий стіл з питань вимушених переселенців із зони проведення АТО

15.07.2015 ato round table8 липня 2015 року в приміщенні готелю «Житомир»,відбулася зустріч керівництва Головного територіального управління юстиції з громадянами,які переміщені з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції.

На проведення зустрічі були присутні: Горай О.С. – начальник Головного територіального управління юстиції у Житомирській області., Залізнюк В.В. – заступник начальника Головного територіального управління юстиції з питань державної реєстрації – начальник Управління державної реєстрації, Олійник О.В. – заступник начальника Головного територіального управління юстиції з питань державної виконавчої служби – начальник Управління державної виконавчої служби,Ткаченко Л.Г. – заступник начальника Головного управління юстиції у Житомирській області, Герасименко О.К. – начальник відділу організаційної роботи,юридичного забезпечення та інформації Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Житомирській області.

Під час зустрічі,представниками було роз’яснено коло питань щодо особливостей проведення державної реєстрації на окупованій території або на території проведення антитерористичної операції(АТО), обговорено вимоги щодо пред’явлення виконавчого документа до виконання, а також стосовно сприяння у захисті законних прав та інтересів громадян України при спадкуванні на території тимчасово окупованій території та території проведення АТО, а також роз’яснено право громадян на первинну і вторинну безоплатну правову допомогу.