назад

Круглий стіл з питань взаємодії системи безоплатної правової допомоги та адвокатури

Круглий стіл з питань взаємодії системи безоплатної правової допомоги та адвокатури 25 березня 2015 року об 11 год. 00 хв. Черкаським обласним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги, спільно з Координаційним центром з надання правової допомоги при Міністерстві юстиції України буде проведено відкриту експертну дискусію у форматі круглого столу з питань взаємодії системи безоплатної вторинної правової допомоги та адвокатури.

Під час круглого столу учасники обговорять шляхи поліпшення взаємодії між органами адвокатського самоврядування та системою вторинної правової допомоги у регіоні; питання створення умов для рівного доступу осіб до правосуддя; гарантування права на захист у кримінальному провадженні; стандартів якості надання безоплатної вторинної правової допомоги в цивільних і адміністративних справах; хроніки громадського захисту; вимог до професійної етики адвоката; впливу системи безоплатної правової допомоги на ринок адвокатських послуг.

У заході візьмуть участь: керівні посадові особи Черкаського ОЦ БВПД, очільники кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури, комісії з оцінювання якості, повноти та своєчасності надання адвокатами безоплатної вторинної правової допомоги, ГО «Об’єднання адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу», обласного відділення Асоціації адвокатів України, представники адвокатського корпусу.

Місце проведення: конференц–зал Черкаського обласного центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, м.Черкаси, вул. Леніна, 3.