назад

Міжнародна конференція “Якість безоплатної правової допомоги”

10.12.2014 conference QA12 – 13 грудня 2014 року відбулася Міжнародна конференція “Якість безоплатної правової допомоги”, що зібрала за обговоренням ключових учасників та експертів кримінального правосуддя України. Мета конференції – обговорення досягнень, ризиків та перспектив співпраці з метою забезпечення ефективного правового захисту всіх осіб, що його потребують.

Відкрив захід директор Координаційного центру з надання правової допомоги Андрій Вишневський. З доповідями виступили Високоповажні посли Владімір Рістовскі (Посол, Голова Офісу Ради Європи в Україні), Роман Ващук (Посол Канади в Україні), Крістофер Сміт (керівник відділу правоохоронних питань Посольства США в Україні), Валерія Лутковська (Уповноважений ВРУ з прав людини), Євген Бистрицький (Виконавчий директор МФ “Відродження”), Лідія Ізовітова (Голова НААУ та РАУ) та інші поважні гості.

Учасниками обговорення виступили Уповноважений Верховної ради України з прав людини, судді Верховного суду України, представники Генпрокуратури та МВС України, керівництво Національної асоціації адвокатів України, адвокати та менеджмент системи БПД, представники Міжнародного фонду “Відродження”, дипломати та керівники служб БПД зі Сполучених штатів Америки, Канади, Нідерландів та Молдови, представники міжнародних проектів у сфері захисту прав людини та кримінальної юстиції.

Також участь у конференції прийняли директор Житомирського обласного центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олександр Гербеда, начальник відділу забезпечення якості правової допомоги Ольга Яценко, адвокати – тренери Гришін Євген, Галагуз Віталій та Шара Євгена.