назад

На Прикарпатті підписано меморандум з Університетом Короля Данила

З метою розширення співпраці та зміцнення різнобічних зв’язків з Університетом Короля Данила у приміщенні вузу 5 січня директор Регіонального центру з надання БВПД в Івано-Франківській області Михайло Євчук підписав Меморандум про співпрацю.

 

На зустрічі керівники організацій визначили пріоритетні напрями та сфери взаємного співробітництва:

– інформаційна взаємодія;

– проведення спільних науково-практичних, навчальних, методичних, правоосвітніх, інформаційних та комунікативних заходів (конференцій, семінарів, тренінгів, круглих столів, симпозіумів, ділових зустрічей, «Дні відкритих дверей», тощо);

– використання матеріалів та узагальнень практичного досвіду в освітньому процесі для підвищення рівня практичної підготовки осіб, які навчаються.

 

Директор Регіонального центру з надання безоплатної правової допомоги в Івано-Франківській області Михайло Євчук наголосив на важливості тісної співпраці з університетом, яка розпочалась вже достатньо давно, адже перші конкурси по відбору адвокатів до системи БПД проводились на базі вузу.

 

Ректор Університету Короля Данила Мирослав Луцький зауважив, що проходження здобувачами вищої освіти університету та коледжу  навчальної та виробничої практики є важливим професійним зростанням студентів у набутті практичних знань.