назад

На Рівненщині завершився VII конкурс з відбору адвокатів, які залучаються до надання безоплатної вторинної правової допомоги

106 квітня 2015 року в приміщенні Рівненської обласної ради проведено третій етап VII конкурсу з відбору адвокатів для надання безоплатної вторинної правової допомоги. До складу конкурсної комісії під головуванням в.о. начальника Головного територіального управління юстиції в Рівненській області Василя Харчука від системи БПД включені начальник відділу моніторингу якості безоплатної правової допомоги Координаційного центру з надання правової допомоги Вікторія Мітько та директор Рівненського обласного центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Василь Овдіюк, судді апеляційного суду в Рівненській області та Рівненського окружного адміністративного суду, представники органів юстиції.

Відповідно до вимог наказу Міністерства юстиції України від 06 лютого 2015 року № 44/7 «Про проведення конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються до надання безоплатної вторинної правової допомоги»  участь у завершальному етапі конкурсу прийняли 22 адвокати, з яких за наслідками трьох етапів необхідну кількість балів (3,7 та більше) набрав 21 адвокат. Вітаємо їх із залученням до системи БВПД, надіємось на плідну співпрацю та бажаємо вагомих успіхів у забезпеченні конституційних прав громадян.

 {gallery lightbox=boxplus maxcount=20}gallery/2015/3t{/gallery}