назад

На території Пункту тимчасового розміщення біженців у м. Одесі іноземці та особи без громадянства отримали від працівників одеських місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги інформацію про безкоштовну правову допомогу та доступ до

28 вересня директором Другого одеського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Іриною Бондаренко спільно з директором Третього одеського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Аллою Лавренюк проведено вуличне інформування іноземців, які проживають на території міста Одеси та бажають отримати статус біженця або особи, яка потребує додаткового захисту в Україні.

Представники одеських місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги надали вказаним особам консультації щодо порядку отримання як первинної, так і вторинної безкоштовної правової допомоги в Одеському регіоні.

beg foto 1 beg foto 2

 

Під час вуличного інформування іноземці отримали інформаційні буклети з вичерпною інформацією про юрисдикцію 7 місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги у м. Одесі та Одеській області, порядку написання звернення про надання безоплатної вторинної правової допомоги та документів, необхідних для прийняття рішення про призначення адвоката.

Вуличне інформування проведено на території Пункту тимчасового розміщення біженців у м. Одесі за адресою: м. Одеса, вул. Зої Космодем’янської, 7.

Під час інформування населення Ірина Бондаренко та Алла Лавренюк обговорили із заступником начальника управління у справах іноземців та осіб без громадянства Головного управління Державної міграційної служби України в Одеській області – начальком відділу по роботі з біженцями Анатолієм Максименком та начальником відділу соціальної інтеграції управління у справах іноземців та осіб без громадянства Головного управління Державної міграційної служби України в Одеській області Євгеном Юзіком перспективи розміщення виїзних (мобільних) пунктів консультування громадян та прийому документів місцевими центрами на базі Головного управління Державної міграційної служби України в Одеській області починаючи з жовтня 2015 року.

beg foto 3 beg foto 4 beg foto 5

 

Відповідні письмові пропозиції щодо розміщення виїзних (мобільних) пунктів консультування громадян та прийому документів також направлені місцевими центрами до Головного управління Державної міграційної служби України в Одеській області.