назад

Надання правової допомоги ветерану війни

5Напередодні травневих свят до Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги  у Рівненській області за правовою допомогою звернулася ветеран війни Корінь М.А. З’ясувавши, що Марії Антонівні пішов 97 (!) рік в Центрі вирішили не чекати 1 липня 2015 року, коли вступають в дію положення Закону України «Про безоплатну правову допомогу» в частині надання безоплатної правової допомоги у цивільних і адміністративних справах та надати правову допомогу невідкладно. 

Директор Центру Василь Овдіюк, заступник директора Сергій Іллюк та начальник відділу забезпечення якості безоплатної вторинної правової допомоги Світлана Бідюк прибули до заявниці додому, де, заслухавши ветерана та вивчивши переписку заявниці із правоохоронними та іншими державними  органами щодо повернення вкладів Ощадбанку СРСР, роз’яснили заявниці вимоги діючого законодавства з вказаних питань.  

На прощання працівники Центру залишили свої координати та пообіцяли ветерану належну правову допомогу з усіх питань, які будуть в неї виникати.

Вітаєм Марію Антонівну, всіх ветеранів та всіх людей з травневими святами, бажаю всім щастя, здоров’я, благополуччя, радості в житті та від життя !!! 

 {gallery lightbox=boxplus maxcount=20}gallery/2015/vet{/gallery}