назад

НАЛАГОДЖУЄТЬСЯ СПІВПРАЦЯ МІЖ УПРАВЛІННЯМ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ В РАЙОНІ ТА КЕЛЬМЕНЕЦЬКИМ ЦЕНТРОМ З НАДАННЯ БЕЗОПЛАТНОЇ ВТОРИННОЇ ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ

Kelm rob zustr 3Директор Кельменецького  місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ігор Усатий провів робочу зустріч з начальником управління Пенсійного фонду України в Кельменецькому районі Тетяною Присакар.

             Під час зустрічі директор центру повідомив про основні напрями роботи місцевого центру та види правових послуг, які надає центр, а саме здійснення представництва інтересів осіб, що мають право на безоплатну вторинну правову допомогу, в судах,  інших державних органах, органах місцевого самоврядування, складення документів процесуального характеру та відповів на запитання.

            Також  надано  інформаційні буклети з  переліком суб’єктів, які мають право скористатися безоплатною вторинною  правовою допомогою, та наголошено на  можливості отримання правових послуг пенсіонерами району.

Начальник управління Пенсійного фонду України в Кельменецькому районі подякувала за надане роз’яснення. Учасники зустрічі дійшли спільної згоди щодо необхідності налагодження тісної співпраці спрямованої на спрощення процедури отримання громадянами доступу до безоплатної правової допомоги.

//