назад

Нарада щодо питань взаємодії місцевих центрів з надання БВПД та КУ “Правова допомога”

KP narada 1107 липня 2015 року проведено спільну нараду Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Одеській області, Першого, Другого і Третього одеських місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Комунальної установи «Спеціалізована установа з надання безоплатної первинної правової допомоги у м. Одесі» з питань взаємодії щодо реалізації прав осіб на отримання безоплатної первинної та безоплатної вторинної правової допомоги.

 

У нараді прийняли участь начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги Регіонального центру Чімбер І.С., директор Першого одеського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Кустура П.М., директор Другого одеського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Бондаренко І.Д., директор Третього одеського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Медведєва Л.М., директор КУ «Правова допомога» Коваленко С.І., начальники юридичних відділів КУ «Правова допомога»: в Приморському районі м. Одеси – Каряжа О.Р., в Київському районі м. Одеси – Петрова Т.І., в Малиновському районі м. Одеси – Гайса А.М.

KP narada 2

KP narada 1

 Учасниками наради обговорювались питання налагодження взаємодії місцевих центрів з надання  безоплатної вторинної правової допомоги  та КУ «Правова допомога» при наданні особам правової допомоги, розглядався порядок повідомлення особі, у випадку встановлення, що вона не є суб’єктом права на первинну чи вторинну правову допомогу, про її право на отримання іншого виду правової допомоги та роз’яснення порядку її отримання.

KP narada 3

KP narada 4

За результатами наради були вирішені практичні питання, що виникають при наданні особам правової допомоги, та представники Регіонального центру та КУ «Правова допомога» погодили необхідність проведення і в подальшому подібних заходів з метою об’єднання зусиль в наданні безоплатної правової допомоги та забезпеченні максимальної ефективності здійснюваних заходів.

KP narada 10

KP narada 8

KP narada 7

KP narada 6

KP narada 5