назад

Народний депутат Олександр Дроздик проінспектував роботу Калуського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги

1Сьогодні до Калуша у рамках робочої поїздки на Прикарпаття завітав народний депутат, радник Міністра юстиції України, голова підкомітету з питань регулювання трудових відносин та зайнятості населення Комітету ВРУ з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення Олександр Дроздик. Нардеп відвідав Калуський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Центр надання адміністративних послуг.

З 1 липня до Центру безоплатної вторинної правової допомоги у Калуші звернулося близько 40 осіб, 22-ом з них — надали допомогу. Наразі до Центру ще не зверталися бійці АТО чи переселенці, зазначив директор Калуського місцевого центру Руслан Железняк. Попри це, працівники все одно моніторять соціально незахищені категорії калушан, повідомляють “Вікна”.

Нардеп Олександр Дроздик, побувавши у Калуському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги, проінспектував його роботу, а також стан приміщення. Нардеп зауважив, що слід зробити косметичний ремонт під’їзду та встановити пандуси.

2

Також Олександр Дроздик відзначив позитивний момент у роботі Центру надання адміністративних послуг: черг немає, тож, у Центрі справляються зі своєю роботою.

3

4

Побувавши перед цим у Коломиї, нардеп після Калуша вирушив до Івано-Франківська, де пройде прес-конференція щодо діяльності центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги та децентралізації в системі надання послуг з боку Мін’юсту.

Інформацію взято з сайту vikna.if.ua