назад

Народний депутат ознайомився з роботою Регіонального та місцевого центрів в Ужгороді

dscn0205    Ряд важливих питань, що стосуються взаємодії адвокатів і системи надання безоплатної вторинної правової допомоги, обговорили під час візиту народного депутата, радника міністра юстиції України Сергія Драюка до Регіонального та Ужгородського місцевого центрів з надання БВПД.

    Парламентар, як адвокат із 15-річним стажем, цікавився передусім порядком призначення захисників в цивільних і адміністративних справах, оплатою їх послуг, стандартами якості надання правової допомоги тощо.

    Сергій Драюк також поспілкувався із працівниками центрів та наголосив на актуальності таких питань як соціальний захист малозабезпечених, зокрема правова підтримка населення з питань оформлення субсидій, та захист прав і соціальних гарантій тимчасово переміщених осіб із Донбасу.

    Про проблеми, які виникають в процесі роботи, гостю розповіли директор Регіонального центру Василь Попадинець, директор Ужгородського місцевого центру Михайло Давиденко та начальник відділу організації надання БВПД та роботи з адвокатами місцевого центру Мар’яна Чундак.

    «Результат роботи місцевих центрів, які я відвідав в Мукачеві та Ужгороді, мене радують. Переконався, що роботу по наданню безоплатної вторинної допомоги організовано на високому рівні, а якісні правові послуги є доступними для вразливих категорій громадян», – заначив Сергій Драюк.


{module Ужгород Радник министра}