назад

Новопризначених директорів місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Одеському регіоні представлено Раді адвокатів Одеської області

Narada rada advokativ 711 червня 2015 року директором Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Клішиною С.О. здійснено представлення новопризначених директорів місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Одеському регіоні керівництву Раді адвокатів Одеської області – голові Раді адвокатів Одеської області Бронзу Й.Л. та голові кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури  Рудницькій Н.А.

Зокрема, директором Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Клішиною С.О. повідомлено про запровадження роботи семи місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги з 01 липня 2015, які забезпечать надання безоплатної вторинної правової у цивільних та адміністративних справах в Одеському регіоні, визначеним категоріям осіб статтею 14 Закону України «Про безоплатну правову допомогу» та представлено окремо кожного директора місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, а саме:

директора Першого одеського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Куcтуру П.М.;

директора Другого одеського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Бондаренко І.Д.;

директора Третього одеського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Медведєву Л.М.;

директора Роздільнянського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Твердохліба В.Ю.;

директора Котовського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Мерзлякова С.С.;

директора Ізмаїльського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Якименко З.І.;

в.о. директора Арцизького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Старенкова О.Ю.

Голова Ради адвокатів Одеської області привітав новопризначених директорів місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги зі вступом на посади та побажав успіхів, мудрості, терпіння і плідної праці задля блага України та українського народу. Він також висловив сподівання на ефективну співпрацю між Радою адвокатів Одеської області та місцевими центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Narada rada advokativ 6

Narada rada advokativ 5

Narada rada advokativ 4

Narada rada advokativ 3

Narada rada advokativ 2

Narada rada advokativ 1