назад

Обвинуваченого у вчиненні тяжкого злочину визнано судом невинуватим

Адвокат Денис Загарнюк довів невинуватість свого підзахисного, якого обвинувачували у вчиненні тяжкого злочину.

На думку органів досудового слідства обвинувачений вчинив злочини, передбачені ч. 3 ст. 185 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище), ст. 198 (придбання, отримання, зберігання чи збут майна, одержаного злочинним шляхом) , ч. 1 ст. 304 КК України (втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність). Максимальна санкція за вчинення таких злочинів передбачає позбавлення волі на строк до семи років.

Odessa Zagarnyk

    Адвокат Денис Загарнюк

Адвоката було залучено до участі у справі за дорученням Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Одеській області №015-0003499 від 23.07.2015 року на стадії судового розгляду справи.

Завдяки діям Дениса Загарнюка, суд виправдав обвинуваченого по пред’явленому йому обвинуваченню у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 304 КК України та ч. 3 ст. 185 КК України, у зв’язку з встановленням відсутності в його діянні складу злочину (п. 2 ч. 1 ст. 284 КПК України).

За вчинення злочину, передбаченого ст. 198 КК України, суд призначив покарання підзахисному Дениса Загарнюка із застосуванням ст. 75 КК України, звільнивши його від покарання у виді позбавлення волі з випробувальним строком (вирок Іллічівського міського суду Одеської області від 04.08.2015 року).

lawyer