назад
21.05.15

Оголошується конкурс претендентів на посади начальників відділів місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги

Координаційний центр з надання правової допомоги оголошує конкурс на посади начальників відділів взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Для участі у конкурсі претендентам необхідно до 5 червня 2015 р. заповнити у електронному вигляді заявку на сайті www.legalaid-jobs.in.ua  в розділі «Форма заявки».

За результатами розгляду заповнених і надісланих заявок претендентів буде запрошено на інтерв’ю, які розпочнуться після 12 червня 2015 р.

Із вимогами до претендентів, завданнями відділів взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги та компетенціями їх начальників можна ознайомитися на сайті www.legalaid-jobs.in.ua

Конкурс проводиться відповідно до Порядку проведення конкурсу, затвердженого Координаційним центром з надання правової допомоги. Організаційне   та методичне забезпечення проведення Конкурсу здійснює Координаційний центр, регіональні центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги у співпраці з ВГО «Українська фундація  правової  допомоги»  за  підтримки  Міжнародного  фонду «Відродження»  відповідно  до  Меморандуму  про  співпрацю  між Координаційним  центром  з  надання  правової  допомоги,  Міжнародним фондом «Відродження» та Українською фундацією правової допомоги від 11  жовтня  2012  року.  Методику  відбору  кандидатів  розроблено  за експертної  підтримки  проекту  «Доступна  та  якісна  правова  допомога  в Україні»  на  основі  процедури  відбору  директорів  місцевих  центрів  з надання  безоплатної  вторинної  правової  допомоги,  розглянутої  та схваленої  відкритою  громадською  платформою  розвитку  української системи безоплатної правової допомоги.