назад
11.05.19

Оголошується конкурс студентських та курсантських есе на тему: «Роль громадянського суспільства та держави у механізмі забезпечення людей безоплатною правовою допомогою»

Конкурс есе 2019В рамках реалізації національного правопросвітницького проекту «Я маю право!» Правобережний київський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги оголошує про початок конкурсу студентських та курсантських есе на тему: «Роль громадянського суспільства та держави у механізмі забезпечення людей безоплатною правовою допомогою», який направлений на підвищення правової свідомості, культури та освіченості молоді.

До участі у конкурсі запрошуються студенти та курсанти вищих навчальних закладів міста Києва, яким необхідно до 22 травня 2019 року включно надіслати заявку на участь за наступним посиланням https://forms.gle/GDcXfspxRz8cNYTQ8 та файл з текстом есе на електронну пошту: kyiv4.kyiv@legalaid.kiev.ua.

Есе повинно складатися з наступних елементів:

1) Назва есе;

2) Прізвище та ім’я автора;

3) Навчальний заклад автора;

4) Текст есе.

Конкурсна робота повинна бути виконана у текстовому редакторі Word (14 кегль шрифту; 1,5 інтервал шрифту; Times New Roman; поля: зверху – 2, знизу – 2, зліва – 2, справа – 2; колір шрифту – чорний; нумерація сторінок – зверху в правому боці).

Обсяг есе не має перевищувати 2 сторінок формату А4.

Всі учасники, роботи яких пройшли відбірковий етап, будуть нагороджені сертифікатами учасників конкурсу. Учасники, які зайняли призові місця, нагороджуються дипломами І-ІІІ ступенів та цінними подарунками. 

Для отримання додаткової інформації звертайтесь за телелефоном: (044) 593-97-61 або на електронну пошту Правобережного київського місцевого центру: kyiv4.kyiv@legalaid.kiev.ua.