назад
12.09.13

ОНОВЛЕНО! Завершилися каскадні тренінги в рамках підвищення кваліфікації адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу

GifСьогодні, 8 листопада 2013 року, відбувся каскадний тренінг «Дії захисника при вирішенні питання про обрання, продовження, скасування або зміну запобіжного заходу» для адвокатів Запорізької області.

Участь у тренінгу взяв 41 адвокат. Адвокатами-тренерами виступили Вадим Васильєв та Олена Дємєнєва.

Цей тренінг став останнім із серії каскадних тренінгів на теми «Дії захисника при затриманні особи за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення» та «Дії захисника при вирішенні питання про обрання, продовження, скасування або зміну запобіжного заходу», проведених адвокатами-тренерами/модераторами з обміну досвідом між адвокатами, які надають безоплатну вторинну правову допомогу, за період з 11 вересня по 8 листопада 2013 року.

Загалом було проведено 73 тренінги, кількість учасників яких складає понад 1600 осіб.

З детальним графіком проведення тренінгів можна ознайомитись тут.


 

25 жовтня 2013 року, відбулися каскадні тренінги «Дії захисника при затриманні особи за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення» та «Дії захисника при вирішенні питання про обрання, продовження, скасування або зміну запобіжного заходу» для адвокатів Запорізької області.

Участь у тренінгу взяли 59 адвокатів. Адвокатами-тренерами виступили Вадим Васильєв та Олена Дємєнєва.


18 жовтня 2013 року, відбувся каскадний тренінг «Дії захисника при затриманні особи за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення» для адвокатів Запорізької області.

Участь у тренінгу взяли 52 адвокати. Адвокатами-тренерами виступили Вадим Васильєв та Олена Дємєнєва.


16 жовтня 2013 року, відбулися каскадні тренінги «Дії захисника при затриманні особи за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення» та «Дії захисника при вирішенні питання про обрання, продовження, скасування або зміну запобіжного заходу» для адвокатів Львівської області.

Участь у тренінгу взяли 37 адвокатів. Адвокатом-тренером виступив Юрій Огорілко.


 

9 жовтня 2013 року, відбулися каскадні тренінги «Дії захисника при затриманні особи за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення» та «Дії захисника при вирішенні питання про обрання, продовження, скасування або зміну запобіжного заходу» для адвокатів Львівської області.

Участь у тренінгу взяли 23 адвокати. Адвокатом-тренером виступив Юрій Огорілко.


 

3 жовтня 2013 року, відбувся каскадний тренінг «Дії захисника при вирішенні питання про обрання, продовження, скасування або зміну запобіжного заходу» для адвокатів Одеської області.

Участь у тренінгу взяли 48 адвокатів. Адвокатом-тренером виступила адвокат Анастасія Сербіна.


2 жовтня 2013 року, відбулися каскадні тренінги «Дії захисника при затриманні особи за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення» та «Дії захисника при вирішенні питання про обрання, продовження, скасування або зміну запобіжного заходу» для адвокатів Київської та Сумської областей.

Участь у тренінгах взяли 47 адвокатів. Адвокатами-тренерами виступили: у Київській області − адвокат Олексій Несвітайло, у Сумській області − адвокат Олена Сомок.


30 вересня 2013 року, відбувся каскадний тренінг «Дії захисника при вирішенні питання про обрання, продовження, скасування або зміну запобіжного заходу» для адвокатів Волинської області.

Участь у тренінгу взяли 22 адвокати. Адвокатом-тренером виступив адвокат Віталій Єлов.


 

28 вересня 2013 року відбулися каскадні тренінги «Дії захисника при затриманні особи за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення» та «Дії захисника при вирішенні питання про обрання, продовження, скасування або зміну запобіжного заходу» для адвокатів Закарпатської та Одеської областей.

Участь у тренінгах взяв 51 адвокат. Адвокатами-тренерами виступили: у Закарпатській області − адвокати Оксана Андрейкович та Олександр Резуненков Одеській області − адвокати Анатолій Притула та Катерина Кармазіна.


 

27 вересня 2013 року відбулися каскадні тренінги «Дії захисника при затриманні особи за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення» та «Дії захисника при вирішенні питання про обрання, продовження, скасування або зміну запобіжного заходу» для адвокатів Вінницької, Донецької, Кіровоградської, Луганської, Миколаївської, Сумської, Хмельницької областей та міста Києва.

Участь у тренінгах взяли 288 адвокатів. Адвокатами-тренерами виступили: у Вінницькій області − адвокати Євген Лукашенко та Наталія Гурковська, у Донецькій області − адвокат Олена Корольова, у Кіровоградській області − адвокат Володимир Буряк, у Луганській області − адвокат Олексій Ракітін, у Миколаївській області − адвокати Вікторія Радкевич та Надія Шелудченко, у Сумській області − адвокат Олена Сомок, у Хмельницькій області − адвокати Тетяна Сівак та Наталія Стьопіна, у місті Києві − адвокати Наталія Дорошенко, Олександр Байдик та Сергій Вилков.


26 вересня 2013 року, відбулися каскадні тренінги «Дії захисника при вирішенні питання про обрання, продовження, скасування або зміну запобіжного заходу» для адвокатів Дніпропетровської та Чернігівської областей, які надають безоплатну вторинну правову допомогу на постійній основі за контрактом.

Участь у тренінгах взяли 64 адвокати. Адвокатами-тренерами виступили: у Дніпропетровській області −адвокат Віталій Коновалов, у Чернігівській області − адвокати Володимир Кухта і Микола Росомаха.


25 вересня 2013 року відбулися каскадні тренінги «Дії захисника при затриманні особи за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення» та «Дії захисника при вирішенні питання про обрання, продовження, скасування або зміну запобіжного заходу» для адвокатів Дніпропетровської, Київської, Полтавської, Тернопільської, Черкаської областей, які надають безоплатну вторинну правову допомогу на постійній основі за контрактом.

Участь у тренінгах взяли 107 адвокатів. Адвокатами-тренерами виступили: у Дніпропетровській області −адвокат Віталій Коновалов, у Київській області − адвокат Олексій Несвітайло, у Полтавській області − адвокат Валентина Буглак, у Тернопільській області − адвокат Володимир Малишевський, у Черкаській області − адвокат Володимир Буряк.


24 вересня відбулися каскадні тренінги «Дії захисника при затриманні особи за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення» та «Дії захисника при вирішенні питання про обрання, продовження, скасування або зміну запобіжного заходу» для адвокатів Полтавської області, які надають безоплатну вторинну правову допомогу на постійній основі за контрактом. 

Участь у тренінгу взяли 13 адвокатів, а тренером виступила адвокат Валентина Буглак.


21 вересня 2013 року відбулося 9 каскадних тренінгів «Дії захисника при затриманні особи за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення» та «Дії захисника при вирішенні питання про обрання, продовження, скасування або зміну запобіжного заходу» для адвокатів Автономної Республіки Крим, Житомирської, Одеської, Рівненської та Харківської областей, які надають безоплатну вторинну правову допомогу на постійній основі за котрактом.

Участьу тренінгах взяли 197 адвокатів. Адвокатами тренерами виступили: в Автономній Республіці Крим – адвокат Тарас Омельченко, у Житомирській області – адвокати Віталій Галагуз, Євген Грішин та Євгенія Шара, в Одеській області – адвокати Анатолій Притула та Катерина Кармазіна, у Рівненській області – адвокат Віталій Єлов, у Харківській області – адвокат Тетяна Кравченко.


20 вересня відбулися чергові каскадні тренінги «Дії захисника при затриманні особи за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення» та «Дії захисника при вирішенні питання про обрання, продовження, скасування або зміну запобіжного заходу» для адвокатів Івано-Франківської, Миколаївської, Хмельницької областей та міста Севастополя, які надають безоплатну вторинну правову допомогу на постійній основі за контрактом.

Участьу тренінгах взяли майже 150 адвокатів. адвокатами тренерами виступили: в Івано-Франківській області – адвокат Ірина Вань, у Миколаївській області – адвокати Вікторія Радкевич та Надія Шелудченко, у Хмельницькій області – адвокати Тетяна Сівак та Наталія Стьопіна, у місті Севастополі – адвокати Роман Стойчев та Інга Моніна.


18 вересня відбулисякаскадні тренінги «Дії захисника при затриманні особи за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення» та «Дії захисника при вирішенні питання про обрання, продовження, скасування або зміну запобіжного заходу» для адвокатів Київської, Сумської та Херсонської областей, які надають безоплатну вторинну правову допомогу на постійній основі за контрактом.

Участь у тренінгах взяли 74 адвокати. Адвокатами-тренерами виступили: у Київській області – адвокат Олексій Несвітайло, у Сумській області – адвокат Олена Сомок, а у Херсонській області – адвокати Володимир Бондар та Любов Горощенко.


17 вересня відбулися чергові каскадні тренінги «Дії захисника при затриманні особи за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення» для адвокатів Волинської та Дніпропетровської областей, які надають безоплатну правову допомогу на постійній основі за контрактом.

Участь у тренінгах взяли понад 60 адвокатів. Адвокатами-тренерами виступили: у Волинській області – адвокат Віталій Єлов, а у Дніпропетровській області – адвокат Тетяна Логойда.


16 вересня 2013 року відбулися каскадні тренінги «Дії захисника при затриманні особи за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення» для адвокатів Дніпропетровської та Тернопільскої областей, які надають безоплатун правову допомогу на постійній основі за контрактом.

Участь у тренінгах взяли понад 80 адвокатів. Адвокатами-тренерами виступили: у Дніпропетровській області – адвокат Тетяна Логойда, а у Тернопільській області – адвокат Володимир Малишевський.


14 вересня 2013 року у місті Сімферополі відбувся каскадний тренінг «Дії захисника при затриманні особи за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення» для адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу на постійній основі за контрактом.

Участь у каскадному тренінгу взяли 27 адвокатів з Автономної Республіки Крим, які надають безоплатну вторинну правову допомогу. Адвокатом-тренером виступив адвокат Тарас Омельченко.


13 вересня відповідно до опублікованого графіку продовжилося проведення каскадних тренінгів для адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу на постійній основі за контрактом.

Так,тренінги відбулися у Вінницькій, Закарпатській, Луганській, Сумській, Чернівецькій областях, містах Києві та Севастополі. Участь у каскадних тренінгах взяли 159 адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу на постійній основі за контрактом. Адвокатами-тренерами виступили: у Вінницькій області – адвокати Євген Лукашенко та Наталія Гурковська, у Закарпатській області – адвокати Оксана Андрейкович та Олександр Резуненко, у Луганській області – адвокат Олексій Ракітін, у Сумській області – адвокат Олена Сомок, У Чернівецькій області – адвокат Єгор Васильєв, у місті Києві – адвокати Олександр Байдик та Наталія Дорошенко, у місті Севастополі – адвокат Євген Васильчекно.


11 вересня у Київській області,а 12 вересня 2013 року – у Львівській та Чернігівській областях відбулися перші з запланованих на вересень – листопад 2013 року каскадні тренінги для адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу на постійній основі за контрактом.

Каскадні тренінги «Дії захисника при затриманні особи за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення» та «Дії захисника при вирішенні питання про обрання, продовження, скасування або зміну запобіжного заходу» проводили адвокати-тренери/модератори з обміну досвідом між адвокатами, які надають безоплатну вторинну правову допомогу, яких було відібрано за результатами трьох тренінгів, проведених у червні-серпні 2013 року в рамках навчально-орієнтаційної програми, розпочатої за сприяння проекту Ради Європи «Підтримка реформи кримінальної юстиції в Україні». Так, у Київській області тренером виступив адвокат Олексій Несвітайло, у Львівській – адвокат Юрій Огорілко, а у Чернігівський – адвокати Володимир Кухта і Микола Росомаха. Всього по Україні було відібрано 60 адвокатів-тренерів.

На каскадних тренінгах у Київській, Львівській та Чернігівській областях були присутні 59 адвокатів, яким було презентовано відповідні методичні рекомендації, а також запропоновано вирішити практичні завдання (по 3 для кожного тренінгу).

Основною метою проведення каскадних тренінгів є підвищення кваліфікації адвокатів, які за підсумками року отримають сертифікати та додатки до них, що міститимуть інформацію про всі заходи підвищення кваліфікації до яких був залучений адвокат, який надає безоплатну вторинну правову допомогу.