назад

Особливе свято для особливих дітей

До Дня Святого Миколая в Регіональному центрі з надання БВПД у Херсонській області для особливих дітей влаштували особливе свято. Святково-розважальну програму для них підготували представники громадської організації «Коні добра» за підтримки Благодійного фонду Садіяра Мамедова.

 

Вітаючи гостей, директорка Регіонального центру Марина Єлисєєва коротко ознайомила батьків із системою БПД, зазначивши, що на безоплатну правову допомогу покладена правозахисна місія і що представникам соціально незахищених і вразливих верств населення надається повний юридичний супровід – від консультацій та роз´яснень до складання позовних заяв і скарг,  представництва інтересів у суді та захисту. Вручивши батькам буклети системи БПД, а дітям розмальовки Марина Ігорівна додала:

Ми віримо, що теплі слова, живе спілкування, казковий настрій, які створили дорослі, допоможуть дітлахам відчути себе захищеними та добавлять яскравих фарб у їхнє життя, і чудо, на яке вони очікують, – обов´язково станеться.

Теплі слова і привітання почули гості і від Наталії Бондар. Громадська організація «Коні добра», яку вона очолює, на благодійних засадах допомагає родинам боротися із важкими захворюваннями, застосовуючи один із нетрадиційних методів лікування – іпотерапію, який, до речі, чудово допомагає в реабілітації дітям із синдромом ДЦП та аутизмом.

Крім святково-розважальної програми, організатори вручили дітям солодощі та подарунки.

Приємним сюрпризом для малечі стала Снігуронька з веселими іграми та сюрпризами.

По завершенні свята Марина Єлисєєва провела  для батьків невелику екскурсію центром, зауваживши, що одним із пріоритетних напрямків роботи є захист прав осіб з інвалідністю, тому двері центрів з надання БВПД Херсонщини завжди відкриті.