назад

Перший полтавський МЦ з НБВПД налагодив співпрацю з управлінням праці та соціального захисту населення Полтавської райдержадміністрації та управлінням пенсійного фонду Полтавського району

28 серпня 2015 року начальником відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Першого полтавського місцевого центру з надання БВПД Тетяною Анатоліївною Ражик проведено робочу зустріч з начальником управління праці та соціального захисту населення Полтавської районної державної адміністрації Носенко Оленою Борисівною, оскільки управління є важливою ланкою у здійсненні державою своєї соціальної політики, і покликане надавати допомогу усім малозабезпеченим верствам населення, матерям, інвалідам та працівникам підприємств та організацій усіх форм власності.

Олена Борисівна повідомила, що управління забезпечує громадян первинною правовою допомогою, проте більшість осіб, що звертаються, потребують представлення їх інтересів в суді та державних органах.

В свою чергу, Тетяна Анатоліївна відзначила, що Перший полтавський місцевий центр з надання БВПД створено саме для забезпечення осіб такими послугами.

По закінченню сторони домовились про постійну співпрацю та забезпечення поінформованості громадян з боку управління про Перший полтавський місцевий центр з надання БВПД.

Того ж дня, начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Першого полтавського місцевого центру з надання БВПД Ражик Тетяна Анатоліївна зустрілась з начальником Управління пенсійного фонду України в Полтавському районі Андрусовою Тетяною Олександрівною. Під час знайомства Тетяна Олександрівна повідомила, що їй вже відомо про існування такого центру як Перший полтавський з газети Полтавського району “Вісті” від 28 серпня 2015р. В ході зустрічі були обговорені такі важливі питання як правова необізнаність населення з їх правами та законними інтересами. Тетяна Олександрівна розповіла, що всі працівники управління намагаються максимально якісно забезпечити інформацією осіб, що потребують правової допомоги. Але більшість питань не відноситься до компетенції управління, тому є дуже актуальним створення таких місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги..

По закінченню сторони домовились про постійну співпрацю.