назад

Перший полтавський центр розпочав співпрацю з Ленінським районним судом м. Полтави та Полтавським районним судом Полтавської області

1 miscevuy

10 серпня 2015 року за ініціативи Першого полтавського місцевого центру з надання БВПД, відбулись робочі зустрічі начальника відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Тетяни Ражик з головами Ленінського районного суду м. Полтави та Полтавського районного суду Полтавської області.

В ході робочих зустрічей були обговорені наступні питання: категорії осіб, які мають право на вторинну правову допомогу за рахунок держави, правові послуги, які надаються центром, проблеми забезпечення населення безоплатною вторинною правовою допомогою в цивільних та адміністративних справах, необхідність поінформованості громадян тощо.

В Ленінському райсуді м. Полтави, так і у Полтавському районному суді Полтавської області залишено довідкові матеріали щодо діяльності центру та розміщено інформаційний плакат, аби кожен відвідувач міг зафіксувати єдиний цілодобовий номер системи безоплатної правової допомоги в Україні та стаціонарні номери місцевого центру.

       За результатами проведених зустрічей досягнуто домовленості про співпрацю.