назад

Підписання Меморандуму про співпрацю з ВДПУ ім. М. Коцюбинського

29 жовтня 2019 р., після обговорення напрямків співпраці та підготовки матеріалів договорів, між директоркою Регіонального центру з надання БВПД у Вінницькій області Мариною Лукіяновою та ректоркою Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського Наталією Лазаренко було укладено та підписано Меморандум про співпрацю.

Цій події передувало відкриття у 2018 році на факультеті історії, права і публічного управління Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського(надалі – ВДПУ ім. М. Коцюбинського)кафедри правових наук та філософії для підготовки майбутніх юристів. Детальніше про відкриття у відеосюжеті за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=y0_ZfXQaiIg

У підписаному сторонами Меморандумі про співпрацю також передбачено умови – проходження студентами навчального закладу виробничої практики у центрах з надання правової допомоги та набуття відповідного досвіду для подальшого працевлаштування за спеціальністю, супровід студентів кваліфікованими спеціалістами центрів та контроль щодо виконання програми практики.

Також наголошено про можливість співпраці з іншими факультетами ВДПУ ім. М.Коцюбинського та залучення майбутніх філологів та психологів для отримання ними практичних навиків під час допомоги працівникам центрів у наданні первинної правової допомоги клієнтам с-ми БВПД та проведенню спільних правопросвітницьких та інших заходів для громадян.

 

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою: м. Вінниця, вул. Театральна, 14, каб. 419. Єдиний всеукраїнський телефонний номер 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно у межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів).