назад

Підсумки діяльності Шосткинського місцевого центру з надання БВПД у І півріччі 2019 року обговорили на апаратній нараді при Шосткинському міськвиконкомі

Директор Шосткинського місцевого центру з надання БВПД Микола Гудіма на апаратній нараді при міському голові м. Шостка, за участі керівників державних підприємств, установ, організацій, місцевих ЗМІ, презентував результати діяльності Центру й розповів, що чотири роки поспіль місцеві центри з надання БВПД по всій Україні успішно надають громадянам якісну правову допомогу.

Керманич центру наголосив:
«Шосткинським місцевим центром забезпечено роботу 47 дистанційних пунктів доступу до безоплатної правової допомоги та здійснено 173 виїзди мобільних консультаційних пунктів.
Завдяки організації роботи таких віддалених точок доступу до безоплатної правової допомоги, консультації та роз’яснення з правових питань змогли отримати 392 особи.
Шосткинський місцевий центр за чотири роки діяльності має вагомі здобутки та успіхи.
Правові послуги, які надає центр, мають великий попит серед місцевого населення, що свідчить про велику довіру громадян до системи безоплатної правової допомоги».

Окремо очільник центру зупинився на правопросвітницькій роботі, яка полягає у регулярному проведенні інформаційних заходів з правових питань, які турбують людей та є актуальними для їхніх громад.

За І півріччя працівниками центру та бюро правової допомоги проведено 105 правопросвітницьких заходів для різних категорій громадян: учнівська молодь, учасники бойових дій, учасники ООС, внутрішньо переміщені особи, особи з інвалідністю, пенсіонери тощо. Такі заходи проводилися на різну правову тематику, враховуючи цільову категорію та її проблемні питання.

 

Крім того, керівник центру поінформував про реалізацію загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!».

 

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

В Україні діє єдиний номер з надання безоплатної правової допомоги – 0-800-213-103 (Цілодобово, в межах України – безкоштовно)

Зателефонувавши за ним, Ви зможете дізнатися адреси та контакти центрів у всіх регіонах України та отримати консультацію фахівців.