назад

Підсумки Осінньої школи права

1 жовтня в Херсонський державний університет підвели підсумки Осінньої школи права «Роль практичної професійної діяльності у становленні студента-юриста».

Метою Освітньої школи права було: 

  1. формування практичних навичок у студентів-юристів шляхом спілкування з практикуючими спеціалістами в сфері права, правоохоронної діяльності, міжнародних відносин, медіації, в форматі лекцій, майстер-класів, тренінгів, практичних занять, зустріче-бесід, ексурсій;
  2. налагодження тісної співпраці з судовими, правоохоронними органами, органами юстиції, правозахисними громадськими організаціями та діячами.

За ініціативою директорки Регіонального центру з надання БВПД Марини Єлисєєвої студенти історико-юридичного факультету ХДУ та Херсонського факультету Одеського державного університету внутрішніх с прав в м.Херсоні  пограли в правову навчально-розважальну настільну гру «ВАЖНИЦЯ», розроблену харківською громадською організацією «ЕкспертиЗА Реформ».

Переможців різноманітних вікторин та конкурсів нагородили грамотами та солодкими подарунками.

 

 

 

 

Па закінченню заходу студенти отримали сертифікати учасників, а декан історико-юридичного факультету Андрій Казанчан вручив Марині Єлисєєвій сертифікат коуча.