назад
19.03.15

План дій Ради Європи для України на 2015-2017 роки підтримуватиме подальший розвиток системи безоплатної правової допомоги

CoE logo18 березня 2015 року у приміщенні Дипломатичної Академії України відбулася презентація Плану дій Ради Європи для України на 2015-2017 роки.

Зі вступними промовами до учасників заходу звернулися Павло Клімкін, Міністр закордонних справ України, та Торбйорн Ягланд, Генеральний Секретар Ради Європи.

План дій Ради Європи для України на 2015-2017 роки (переглянути англійською мовою) є стратегічним документом, ухваленим Комітетом Міністрів Ради Європи, який зосереджується на наступних напрямах: конституційній реформі та функціонуванні демократичних інститутів, реформі судової системи, демократичному управлінні, правах людини та протидії економічним злочинам.

План дій містить, у тому числі, положення про підтримку подальшого розвитку системи БПД, зокрема, в частині представництва інтересів соціально незахищених громадян, а також щодо проведення заходів, які сприятимуть покращенню якості надання правової допомоги та підтримці реалізації Закону України «Про безоплатну правову допомогу».

Участь у презентації взяв заступник директора Координаційного центру з надання правової допомоги Віталій Баєв.  

 

Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

 Facebook Facebook  YouTube YouTube  Google Google+